Molluscan Gallery – Natural History Museum London


Op 24 november 2016, tijdens het Molluscan Forum in het Natural History Museum in Londen, presenteerde ik mijn fotoserie ‘A story of survival’.

Ik werkte al eerder in de Londense collectie aan nautilussen en presenteerde op het Molluscan Forum 2015 de resultaten daarvan, als voorbereiding op het World Congress Malacology in Maleisië. Vanuit Maleisië vloog ik naar de Filipijnen om daar deze reportage te maken van de vangst en de grote handel in deze sterk bedreigde schelp. Op het Molluscan Forum van 2016 presenteerde ik met acht grote afdrukken de serie ‘A story of survival’. Verschillende foto’s uit deze serie kwamen in de media en verschenen op bijv. National Geographic. Klik voor de beelden in groter formaat hier. 

De reis naar en het verblijf in Londen werden mede mogelijk gemaakt door het STIBEMAN fond van de Nederlandse Malacologische Vereniging.